Blog

Laat je inspireren door onze blogposts. Van duurzaam wonen tot tips ent tricks om kleine ruimtes functioneel in te richten. We delen het graag met u!

boxspring sfeer foto
01/02/2016

Breng uzelf naar een hoger slaapniveau. Verwen u met één van onze mooi afgewerkte boxsprings die garant staan voor ultiem slaapcomfort.

31/01/2016

Op zoek naar een volledig nieuwe slaapkamer of wil je enkel een bed kopen? Bij Heylen Meubelen ben je zeker aan het juiste adres! Ons assortiment bedden omvat tal van materialen en stijlen van moderne boxspring bedden, klassieke hemelbedden totbedbanken.

Salon Vincent
31/01/2016

Heylen Meubelen beschikt over een zeer ruim aanbod lederen salons. De meubelcentrale is reeds sinds jaar en dag gespecialiseerd in zitmeubels met een uitstekende kwaliteit.

Meubelen Heylen Toonzaal Peer
30/01/2016

Meubelwinkel Heylen kan u op 2 verschillende adressen bezoeken: in Peer en Kortenberg. Alle toonzalen zijn makkelijk bereikbaar vanuit het hele land

30/01/2016

Onze meubelcollectie biedt een groot aanbod aan slaapkamer meubels met de leuktste slaapkamer bedden, slaapkamer kasten en andere slaapkamer meubelen.

Koopjes en straffer dan solden
24/01/2016

In de maand januari zijn het naar jaarlijkse gewoonte weer koopjes! Ook bij Meubelen Heylen gaat dat niet ongemerkt voorbij, met straffe kortingen die je kan komen ontdekken in onze toonzalen te Peer en te Kortenberg. We vernieuwen onze meubelcollecties, dus je profiteert deze maand van gunstige koopjes bij Meubelen Heylen.

24/01/2016

Bent u op zoek naar een moderne woonkamer, maar hebt u toch nog enige inspiratie nodig? Dan bent u bij Heylen Meubelen altijd welkom. Onze online catalogus heeft een uitgebreide keuze gaande van klassieke tot moderne meubelen.

Hoeksalon Zero
24/01/2016

Bent u op zoek naar een stoffen zetel voor uw salon? Onze catalogus salons en zitmeubelen biedt u een uitgebreid aanbod. Onze catalogus is echter meer dan enkel een lijst met producten, we hebben elk van onze meubelen in een interessant interieur geplaatst. Op deze manier vindt u niet enkel het ideale bankstel, maar ook inspiratie voor een extra geslaagd interieur.

Pagina's