Blog

Laat je inspireren door onze blogposts. Van duurzaam wonen tot tips en tricks om kleine ruimtes functioneel in te richten. We delen het graag met u!

21/06/2017

Bij de aanschaf van een relaxfauteuil op maat komt meer kijken dan je denkt. Het moet een stoel zijn die volledig is afgestemd op jouw noden en wensen en ook die van je lichaam.
Wij bij Heylen geven je graag 4 gouden tips waarmee je met gemak jouw perfecte droomstoel vindt.

22/05/2017

In België laten de mooie dagen misschien af en toe een beetje op zich wachten, maar als het dan eindelijk zover is moeten
we er meteen helemaal van genieten. We trekken met z’n allen naar buiten, het zonnetje in! 
Het is natuurlijk heel belangrijk dat je je tuin en terras hier goed op voorbereid. Een mooie frisse tuinset omgeven door gezellig groen.
Vanaf nu kun je voor al je tuinmeubelen ook bij Meubelen Heylen terecht. Zo vind je alles op één plek en blijft er meer tijd over om volop van je tuin te kunnen genieten.

02/05/2017

Zondag 14 mei is het weer zo ver, de dag waarop alle moeders eens extra in de watten worden gelegd. Klik hier voor de leukste cadeautjes voor mama.

19/04/2017

In de 17de eeuw was er een stofje wat enkel in het interieur en kledingkast van allerrijksten mocht en kon pronken. In de jaren 90 werd deze stof een gigantische trend. En nog steeds zijn we helemaal gek op deze stof!

06/04/2017

Tijdens het paasweekend worden er, in de deelnemende winkels op de meubelboulevard in Peer, gouden eieren
verstopt. In deze gouden eieren zit een leuke prijs als verrassing. Er zijn eieren te vinden met verrassingen voor
jong en oud, dus iedereen mag meehelpen zoeken!

03/03/2017

Bij Heylen proberen we de warmte in huis te houden. Dit door het interieur af te maken met een gezellig tapijt.

verwenbon
03/02/2017
Februari, de maand in teken van de liefde! Met als hoogtepunt de 14de, de dag dat de liefde veel explicieter wordt verklaard aan elkaar en het houden van extra in de verf wordt gezet.

Pagina's